monica, nu stiu cine esti, ma facusi jurista? asta e buna de tot! Ce-ti veni? Nici macar nu ma cunosti! eu facusem o obervatie.Eu zic s-o lasi balta acuzandu-ne pe noi c-am fi ea.
In ceea ce priveste reteta de aici:
Am gresit, nu am fost atenta la poze...dar sincer la cat se fura in ziua de azi nici n-am mai stat pe ganduri sa nu scriu! Eu ziceam ca sunt pozele ei si nu ea ar fi inventat-o. Pozele Marei sunt asemanatoare cu astea, si numai ce a pus reteta in forumul ala. Bine ca va place. N-am vrut sa isc discutii.
Oricum pe poze e bine sa va puneti ceva ca stiti ca se fura. Macara daca se fura ne facem reclama la site-uri
veeezi Lancelot ca se poate discuta si altfel?.ma bucur ca putem "sfarsi"discutia pe un ton frumos ,fara acuzatii nefondate.mai multa atentie data viitoare,mai multa rabdare(ca zici ca te-ai grabitda' vad ca te-ai grabit rau). si totul va fi ok..exact cum ai zis,bine ca-mi (ne)place,,asta e si scopul acestor siteuri culinare,perpetuarea retetelor,altfel le-am scrie-n caietul bunicii,pe ultimele foi ingalbenite.
inca o data...semnativa cumva pozele!
e spre binele vostru si linistea voastra.
pozele sutn cele mai valoroase in domeniul culinar. pozele vorbesc si nu textele. Eu asa zic!
ambele,Lancelot,se completeaza!un text scris"babeste"))asociat unor poze cat de cat(ca eu nu le dau nota 10 alor mele,sunt de maxim 6,50))),vor avea succes mai mult decat un text scris academic.(chiar daca pozele vorbesc)si in plus..nu oricine are posibilitatea sa realizeze poze de exceptie.tine de calitatea aparatului(multi fac foto chiar si cu telefonul),inventivitate,lumini,pozitie,prelucrare foto asa ca nu oricine poate expune realitatea printr-o fotografie
Fiecare cum isi face pozele asa le are: mai proaste, mai bune...
Pozele de calitate sunt evalute la maxim, fara prelucrare..
facem poza si punem numele pe ea sau linkul...sau ambele(am vazut la vero pe forum)....asa o ferim de furt.
Cine nu are posibilitatea de a face poze frumoase, clare eu zic sa nu-si faca blog ca e de rasul lumii.
Reteta trebuie sa fie scrisa corect, pe inteles....ingrediente, procedeu de lucru..altfel nu se intelege nimic.
ok Lancelot,sunt parerile si ideile tale si le respect.Voi extrage din ele ceea ce consider util si ma voi stradui sa fiu la inaltimea asteptarilor .seara faina!eu ma retrag ca mai am si treaba!
Lancelot, pe bucataras.ro nu se fura si s-a muncit mult sa se ajunga la performantza aceasta, asta sa fii sigur(a)! Dar a meritat. Depistam rapid retetele furate, le stergem, banam userii, concursurile au mecanisme care elimina variantele de furt ...
PS. Se pot scoate marcajele de pe orice poza fara mare greutate
N-am citit "istoria " cu prajitura asta dar pot sa te felicit , arata intr-un mare fel Sincer e printre cele mai frumoase prajituri pe care le-am vazut