"Din ciclul "urat da' bun":))))azi am facut cel mai rapid desert.Fin,aromat,pufos.mmmmmm.o bunatate!!
Separam albusurile de galbenusuri.Batem spuma albusurile cu zaharul pana se-ntepenesc in castron.Adaugam pe rand galbenusurile,esenta,faina-n ploaie si uleiul.(este un blat care nu mi-a dat gres niciodata).
Introducem in cuptorul preincalzit, aprox 40min la foc mic
Mixam bine frisca(vorba vine mixat,ca mi s-a ars mixerul de bat cu telul pana fac febra musculara:)))-da' nu-i bai,desert sa iese)
Adaugam smantana si omogenizam.
Blatul il taiem in trei.Capsunile le feliem.Pastram cateva pentru decor.
Pe primul blat asezam frumos frisca,o nivelam frumos cu-n cutit, apoi plasam felii de capsuna apasand usor.Asezam al doilea blat,iar frisca si capsuni, apoi ultimul peste care turnam glazura (incalzita asa cum scrie pe plic)
Punem motz cateva capsuni si gata!
Ce frigider,ce inmuiat...???vrajeala:)))taiem si mancam
Ramane ceva pentru maine...??...nu cred:)))
ce-mi pasa mie ce mananca altii? eu fac urat da-mi fac acasa exact ce-mi place:))))
1
ar merge bine si insiropat.siropul il alegeti voi;)
2
e de preferat sa folositi smantana pentru frisca,in loc de frisca vegetala.