Invelis crocant si bun, iar interiorul condimentat si gustos, asta pot spune de aceste degetele.
Amestecam, intr-un bol, faina cu piperul si boiaua de ardei.
Intr-un alt bol punem apa in care diluam putina sare.
Pieptul de pui il spalam si il portionam in fasii.
Presaram sare peste pieptul de pui si rasnim condimente.
Il amestecam sa se condimenteze si sareze uniform.
Luam cate o fasie din pieptul de pui, o trecem prin faina, apoi prin apa, iar prin faina si tot asa de cateva ori, la final prin faina.
Eu am facut aceasta operatie de trei ori.
Punem uleiul intr-o tigaie antiaderenta la incins si prajim fasiile de pui intorcandu-le de pe o parte pe alta sa se rumeneasca frumos si bine.
Sunt foarte bune mai ales servite langa o salata de legume!
1
Recomand a se intepa fasiile din piept de pui din loc in loc in timpul prajirii pentru a se patrunde bine, avand in vedere ca deasupra se formeaza foarte repede crusta de faina.