Degetele din piept de pui

de Merisor in Pui, 29 Ian 2014 | 21558 vizualizari

 

Invelis crocant si bun, iar interiorul condimentat si gustos, asta pot spune de aceste degetele.

 

INGREDIENTE

  • 650 gr piept de pui
  • 300 gr faina
  • 500 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita piper alb macinat
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • condimente Spicy & Hot
  • 1 lingurita sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele din piept de pui:

Amestecam, intr-un bol, faina cu piperul si boiaua de ardei.

Intr-un alt bol punem apa in care diluam putina sare.

Pieptul de pui il spalam si il portionam in fasii.

Presaram sare peste pieptul de pui si rasnim condimente.

Il amestecam sa se condimenteze si sareze uniform.

Luam cate o fasie din pieptul de pui, o trecem prin faina, apoi prin apa, iar prin faina si tot asa de cateva ori, la final prin faina.

Eu am facut aceasta operatie de trei ori.

Punem uleiul intr-o tigaie antiaderenta la incins si prajim fasiile de pui intorcandu-le de pe o parte pe alta sa se rumeneasca frumos si bine.

Sunt foarte bune mai ales servite langa o salata de legume!

TIPS-URI

1

Recomand a se intepa fasiile din piept de pui din loc in loc in timpul prajirii pentru a se patrunde bine, avand in vedere ca deasupra se formeaza foarte repede crusta de faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor