Este asa cald afara acum incat evit cat pot sa stau pe langa focul din bucatarie,dar asta nu inseamna ca nu gatesc mai ales ca mai nou astept o saptamana pentru asta pentru ca in timpul saptamanii nu prea imi mai ramane timp :) Pieptul de porc este preferatul meu asa ca astazi am pregatit o noua reteta folosind aceasta parte gustoasa de carne.
Pieptul de porc l-am pus de dimineata la marinat in sos de soia,otet de orez,curry,boia si anason macinat,l-am lasat sa se marineze aproximativ 4-5 ore,apoi l-am pus intr-o tava impreuna cu marinata in care a stat,deasupra tavii am pus o coala de hartie de copt inmuiata bine in apa rece si stoarsa apoi,am asezat-o bine in asa fel incat sa acopere bine carnea si am dat tava la cuptor la foc foarte mic unde a stat aproximativ 2 ore si jumatate pana cand s-a gatit bine de tot,carnea s-a inmuiat si rumenit totodata.
Cuscus-ul l-am pus intr-un castron,am pus peste el 2 masuri de apa fierbinte cu sare,l-am lasat sa se inmoaie si apoi am pulverizat deasupra ulei de trufe albe si am amestecat bine.
O masa perfecta de pranz,rapida si fara eforturi foarte mari,pe care va invit sa o gatiti si voi.
Pofta mare!