Limba de porc afumata cu masline

de mamaieelena in Porc, 5 Feb 2012 | 6998 vizualizari

 

Imi place mult limba cu masline si i-a venit randul in sfarsitul asta de saptamana sper sa va placa si voua reteta mea...

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de limba de porc afumata
  • 3 cepe rosii
  • 3 cepe mari galbene
  • 1 ardei gras galben
  • 1/2 lamaie
  • 3-4 foi de dafin
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 borcan de 400 g cu masline negre fara samburi
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de porc afumata cu masline:

Am spalat si taiat marunt ceapa si ardeiul gras,limba am taiat-o rondele de 1cm.si le-am pus pe toate si inca 150ml vin alb in oala sub-presiune pentru 20 de minute.Am ales sa fac acest lucru deoarece limba nu era chiar moale si bine am facut ca acum este exact asa cum am vrut si apoi ceapa s-a inmuiat bine si a devenit pasta.Intr-o cratita am pus uleiul de masline si sucul de rosii dupa care am pus treptat continutul tot din oala sub presiune,adaugand astfel si maslinele si am mai lasat sa se amestece gustul de la toate inclusiv de la foile de dafin ,sare,piper.Mai lasam sa clocoteasca 5 minute si dam deoparte si punem lamaia taiata bucati mai mici mestecam iar si se poate servi atat calda cat si rece.Pofta buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc afumata cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si carne de porc reteta traditionala romaneasca