Cuscus cu legume

de ralu_river in Mancaruri de legume, 13 Noi 2012 | 7495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cuscus integral
  • mix de legume mexicane, congelate
  • ulei de masline
  • bulion
  • sare
  • piper
  • curry
  • Mirodenia
  • patrunjel tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu legume:

Se pune apa la fiert, se condimenteaza cu Mirodenia si praf de curry, iar cand da in clocot se adauga cuscusul, se stinge focul, se acopera oala cu un capac si se lasa cateva minute sa se umfle. 

Intre timp se calesc legumele in putin ulei. Cand acestea s-au inmuiat se adauga sare si bulion, dupa care se amesteca cu cuscus si se presara patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

laura_n 1

13.11.2012, 14:44

faina combinatie!
eu tin minte, cand eram copil, cus-cus-ul avea alta forma si era de 1000 ori mai gustos, facea bunica...ce bunatate mai era.
asta de azi din comert, parca e pesmet

Sim0na 1

14.11.2012, 18:42

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete in otet balsamic cu usturoi"a la Eluta"