Cușcuș

de Panacris in Paste, 5 Iun 2014 | 4915 vizualizari

 

O garnitură, super rapidă, super versatilă ;) în funcție de ce condimente aveți prin bucătărie! ,)

 

INGREDIENTE

  • cușcuș 250 g.,
  • ulei de măsline 30 ml.,
  • apă cca. 750 ml,
  • sare iodată,
  • mirodenii după gustul fiecăruia ( tarhon, cimbru, curry etc).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cușcuș:

Apa se pune la fiert cca. 10 minute. Cușcuș-ul se pune la călit într-o tigaie cu uleiul de măsline, la foc mic, neacoperit, cca. 5 minute. Apoi se adaugă apa clocotită, se asezonează de sare și mirodenii, se oprește focul, se acoperă cu capac și se lasă la gătit, fără foc, cca. 10  minute. Cușcuș-ul se servește ca atare sau alături de preparete din carne sau legume.

Spor și poftă bună! :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Cușcuș" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu broccoli si ras-el-hanout