Ador pastele...ador tonul ...iar aceasta reteta este una simpla, rapida si delicioasa .
Se pune o tigaie antiaderenta la foc iute. Cand s-a incins punem putin ulei de masline si calim usturoiul curatat pentru cateva minute. Astfel uleiul va lua aroma usturoiului.
Se adauga masline verzi si se lasa pentru alte cateva minute.
Tonul il scurgem de uleiul din conserva si il maruntim cu ajutorul unei furculite.
Il adaugam in tigaia cu masline si lasam la foc potrivit pentru 10 minute .
Intre timp, punem apa la fiert. Cand aceasta a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Amestecam din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se prinda intre ele.
Fierbem pastele conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Cand pastele au fiert le scurgem bine de apa si le adaugam in tigaia cu ton.
Se adauga sare si piper dupa gust si presaram patrunjel tocat marunt.
Se servesc calde.
Pofta buna !