Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 5626 vizualizari

 

In criză de timp şi pană de idei, am hrănit populaţia din casa mea cu nişte chiken fingers, adică nişte piept de pui pane după o reţetă de-a casei.

 

INGREDIENTE

  • piept de pui,
  • un ou,
  • puţină făină de grâu
  • delikat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni):

Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţin delikat, apoi am amestecat bine cu puţină făină până compoziţia a căpătat aspectul unei smântâni groase.

Apoi am luat fiecare feliuţă de piept de pui şi am trecut-o prin oul cu făină şi am pus-o la prăjit în uleiul încins. Am prăjit fiecare bucăţică până s-a rumenit frumos, pe fiecare parte.

Cam asta e ...şi am servit pieptul pane alături de nişte piure de cartofi frecat cu unt şi lapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez de pui