Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se adauga turmericul, pudra de chili, garam masala, cuminul si semintele de fenugrek. Se prajesc pana devine o pasta aromatica.
Se adauga cartofii si se soteaza cateva minute, pana devin aurii.
Intre timp, se adauga in vasul unui blender caju, fulgii de cocos si 1/2 cana de apa. Se amesteca pana devine omogen. Se adauga apoi laptele de cocos si pudra de curry si se amesteca din nou.
Se adauga restul legumelor in tigaie (mai putin mazarea), impreuna cu mixul obtinut anterior si 1/2 cana de apa. Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand legumele sunt fierte si sosul s-a ingrosat.
Cu 5-10 minute inainte de a opri focul se adauga mazarea si stafidele. La final se adauga si iaurtul si se amesteca. Se decoreaza cu fulgi de cocos si frunze de coriandru.
Se serveste cu chutney, chapati si orez brun.