Nu sunt mulţi cei ce iubesc conopida,asta pentru că are un gust fad.Eu cred însă că în anumite combinaţii poate fi foarte gustoasă,de aceea am preferat să-i pun un sos cu mai multe feluri de brânză ,nişte cârnăciori picanţi şi s-o condimentez ceva mai mult.
Conopida am desfacut-o buchetele si am fiert-o în apa cu sare.
Cârnaciori i-am prajit putin.
Untul l-am topit într-o tigaie,am adaugat faina ,am lasat sa se prajeasca putin,apoi am pus laptele si am amestecat continuu.Am fiert sosul pana se îngroasa .Am pus si iaurtul,am condimenteat,apoi am pus si cele trei feluri de branza ,telemeaua razuita,iar mozzarella si branza topita bucatele.
La urma si mararul verde.Mie-mi place mult marar la conopida.
Intr-un vas de ceramica am pus un strat de sos,am asezat conopida si carnaciorii,am acoperit cu sos,am razuit cascaval si parmezan si am pus totul la cuptor pâna s-a rumenit frumos.
Pofta buna !!!!