Curry de spanac, dovleac si rosii

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 3170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare, curatata si tocata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite praf de curry
  • 500 gr dovleac, taiat cubulete
  • 1 conserva (400 gr) rosii decojite si taiate cubulete
  • 200 gr spanac congelat, decongelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry de spanac, dovleac si rosii:

Incinge o cratita, apoi adauga uleiul.Caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.Adauga praful de curry si prajeste-l 1 minut, amestecand continuu.Adauga dovleacul, rosiile si 200 ml apa si amesteca bine.

Acopera tigaia si lasa totul sa fiarba timp de 15 minute, pana cand dovleacul s-a inmuiat.Adauga spanacul si lasa totul sa mai fiarba 3-4 minute.Asezoneaza dupa gust cu sare si piper apoi serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de spanac, dovleac si rosii" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Sepia a la plancha