Ciuperci umplute

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 6002 vizualizari

 

Sursa de inspiratie au fost "ciupercile boieresti" facute de Miha: http://www.bucataras.ro/retete/3366/ciuperci-boieresti.html doar ca le-am adaptat cu ce am avut eu prin frigider....si curand voi face reteta cu mai multe portii.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • piept de pui
  • carnat afumat de casa
  • muschi file de porc afumat
  • morcov
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Piciorusele de la ciuperci, muschiul file, pieptul de pui, le-am taiat bucatele. Morcovul si cascavalul le-am dat pe razatoare.

Toate componentele le-am pus in robot si le-am mixat pana cand au devenit pasta.

Cu pasta obtinuta am umplut palariile de la ciuperci.

Am asezat ciupercile intr-o tava in care am pus folie de aluminiu pe care am uns-o cu putin ulei.

Mi-a mai ramas compozitie si am pus-o intr-o forma micuta de tarta.

Am introdus totul la cuptor si am lasat la foc potrivit pana cand totul s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]