Ciuperci umplute

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 5111 vizualizari

 

Sursa de inspiratie au fost "ciupercile boieresti" facute de Miha: http://www.bucataras.ro/retete/3366/ciuperci-boieresti.html doar ca le-am adaptat cu ce am avut eu prin frigider....si curand voi face reteta cu mai multe portii.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • piept de pui
  • carnat afumat de casa
  • muschi file de porc afumat
  • morcov
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Piciorusele de la ciuperci, muschiul file, pieptul de pui, le-am taiat bucatele. Morcovul si cascavalul le-am dat pe razatoare.

Toate componentele le-am pus in robot si le-am mixat pana cand au devenit pasta.

Cu pasta obtinuta am umplut palariile de la ciuperci.

Am asezat ciupercile intr-o tava in care am pus folie de aluminiu pe care am uns-o cu putin ulei.

Mi-a mai ramas compozitie si am pus-o intr-o forma micuta de tarta.

Am introdus totul la cuptor si am lasat la foc potrivit pana cand totul s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu cartofi si ciuperci