Rulouri de leurda

de _Alina_ in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 2544 vizualizari

 

Nu stiu daca mai gasiti leurda la vremea asta, dar o puteti inlocui cu succes cu frunzele de salata. ;)

 

INGREDIENTE

  • 180 g branza din iaurt
  • 1 lg iaurt
  • 80 g creveti (fierti)
  • 40 g capsune (nu foarte coapte)
  • 12-15 frunze leurda
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de leurda:

1. Taiem crevetii, capsunele cubulete si 1/2 frunza de leurda fasii subtiri si le amestecam cu branza, iaurtul si praful de sare.

2. Frunzelor de leurda spalate si uscate le taiem codita.

3. Punem apoi cate o lingurita din compozitie pe fiecare frunza si rulam.    

Nota!

Puteti utiliza frunze de salata sau de praz si putin usturoi in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de leurda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Satisfyyourcravings 1

15.05.2013, 12:06

Yummy și original!

Alina26 1

15.05.2013, 15:19

bune bune bune...

CookieMonster 1

15.05.2013, 18:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu verdeata