Mancarica aceasta este asa cum imi place mie: aromata si rapid de gatit. Cu toate ca ingredientele sunt multe, daca le pui la indemana pe toate, mancarea e gata in no time :)
Incalzeste bine uleiul intr-o tigaie mare. Pune coriandrul si chimionul si prajeste-le 1-2 minute. Adauga ghimbirul si usturoiul si prajeste-le putin, fara sa se arda. Adauga ceapa si aureste-o si pe ea putin. Adauga carnea si turmericul si amesteca bine. Adauga sucul de rosii, pune capacul si lasa carnea sa se fiarba pe jumatate (cam 7 minute).
Adauga cartofii si ardeiul iute. Amesteca bine , acopera tigaia cu capacul si fierbe la foc mic pana ce cartofii sunt fierti.
Adauga garam masala si sare dupa gust. Amesteca bine. Mai lasa la fiert 1-2 minute.
Adauga patrunjelul si serveste mancarea calda, cu orez sau paine naan.