Mancare de pui cu oua

de MotanLaOale in Pui, 31 Mar 2013 | 4944 vizualizari

 

Imi statea gandul la ea de cand am vazut-o postata la Gusti. Este o mancare intr-adevar foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 5 pulpe de pui dezosate
  • 8 oua
  • 8 catei de usturoi
  • 50ml ulei
  • 200ml bulion
  • 3 foi dafin
  • vegeta
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de pui cu oua:

Pulpele si pieptul se curata si se spala bine.

Intr-o tava punem uleiul, pieptul taiat in petru si pulpele.

Se presara cu vegeta, boia si piper.

Se pun cateii de usturoi si foile de dafin.

Se toarna bulionul si se completeaza cu apa daca este nevoie.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru o ora.

Se intorc din cand in cand ca sa  se patrunda bine.

Cand este facuta carnea se scot cateii de usturoi si foile de dafin si se sparg deasupra ouale in tava.

Se mai introduce in cuptor 10 minute pana se fac ouale si este gata.

Este foarte buna cu muraturi sau salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu sos alb