Curry cu cartofi si mazare

de laylalala in Mancaruri de legume, 11 Oct 2010 | 5035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 1 lingura praf de curry
  • 500 gr cartofi albi, curatati si taiati cubulete
  • 1 kg cartofi dulci, curatati si taiati cubulete
  • 500 ml supa de legume
  • 425 ml lapte de cocos
  • 1 conserva (400 gr) mazare, scursa
  • 1 lingurita zahar brun
  • sare de mare cu ierburi aromate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry cu cartofi si mazare:

Incinge uleiul intr-o cratita pe foc mediu.Adauga ceapa si caleste-o pana cand incepe sa se inmoaie.Adauga praful de curry si caleste-l cateva secunde amestecand continuu.
Adauga in cratita cartofii apoi toarna supa de legume si laptele de cocos. Adauga zaharul brun si sare aromata dupa gust .Lasa totul sa fiarba pana cand cartofii s-au inmuiat.Adauga mazarea si mai lasa sa fiarba 5 minute apoi serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry cu cartofi si mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu praz