Ciocolata rupta bucatele am topit-o impreuna cu 100 gr unt si 100 ml lapte. Ouale le-am mixat impreuna cu fructoza timp de 2 minute. La mixul de oua am adaugat treptat ciocolata topita si racita. Am mixat in continuu pana cand am inglobat toata ciocolata topita. Faina am amestecat-o cu praful de copt si am adaugat-o la mixul de ciocolata si oua. Am amestecat foarte bine pentru a nu ramane cocoloase. Am distribuit compozitia rezultata in Ramekin-uri unse cu putin unt. Deasupra am presarat zmeura, cate 4-5 fructe pentru fiecare cupcake. Am copt la 180 de grade Celsius pana cand au fost frumos colorate si au trecut proba cu scobitoarea.
Din aceasta compozitie mi-au iesit 6 cupcake-uri mari.
Pentru sosul de zmeura am amestecat zmeura ramasa cu 1 lingura de fructoza si am lasat sa fiarba timp de 1 minut. Cand s-au racit cupcake-urile le-am decorat cu frisca (eu am folosit frisca din smantana si nu frisca vegetala) peste care am presarat bucatele de ciocolata alba si cate o lingurita de sos de zmeura.