Prajitura Catalina

de Camelia_Viorica in Prajituri, 11 Apr 2014 | 25793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat :
  • 6 albusuri
  • 6 linguri apa
  • 1 praf de copt
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri faina
  • visine
  • 1 foaie de napolitana
  • crema:
  • 6 galbenusuri
  • 1 budinca vanilie
  • 200 gr zahar
  • 400 ml lapte
  • 250 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Catalina:

Blat: se bat albusurile spuma, apoi se adauga cele 6 linguri de apa,praful de copt,zaharul,faina si visinele. Se pune o foaie de napolitana in tava iar peste se pune compozitia blatului, dupa care se da la copt

Crema: intr-o cratita se pun galbenusurile, budinca, zaharul si laptele, se fierbe pana se ingroasa crema, apoi se lasa la racit dupa care se freaca cu 250 gr unt.

Peste crema se pune frisca si se poate decora cu ciocolata razalita !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Catalina" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (8)

ryta 1

12.04.2014, 09:36

MIUTA 1

12.04.2014, 16:31

laura_n 1

14.04.2014, 16:04

bun venit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuiburi de viespi