Astept intotdeauna cu mare drag weekendul pentru ca atunci am mai mult timp de bucatareala si imi doresc sa fac mereu retete noi sau ceva adaptat dupa stilul meu.Asa a aparut si aceasta reteta de cupcackes cu capsuni…
Procedeul este relativ simplu,si anume,se separa albusul de galbenus,albusurile se bat spuma tare,cand sunt aproape batute de tot eu adaug zahar (nu inainte pentru ca se bat mai greu),apoi am adaugat cate un galbenus,iaurtul,sarea,zaharul vanilat si faina in care am incorporat si praful de copt.
Aluatul astfel obtinut l-am pus in hartie de briose ,asezata in tava de briose. In mijlocul fiecarei prajiturele am pus cate o bucatica mica de ciocolata cu lapte si apoi am umplut hartia cam 3/4 si le-am dat la copt. Dupa ce s-au racit le-am ornat cu un icing royal (albus de ou batut,zahar vanilat,zeama de lamaie si esenta) si am mai facut niste floricele din fondant alb
Au fost delicioase