Cununita cu ficatei de pui

de rena in Ficat, 8 Iun 2014 | 16299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.ficatei de pui
  • o cana de orez lipicios
  • 3 oua
  • o ceapa
  • o legatura de patrunjel
  • piper,sare
  • ulei de masline
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cununita cu ficatei de pui:

Spalam si curatam bine ficateii de pui si ii lasam la scurs intr-o strecuratoare.

Punem la fiert orezul,apoi il scurgem  si il clatim cu apa rece.

Taiem ficateii cubulete mici si le punem intr-un lighean,tocam si ceapa marunta,patrunjelul,punem cele 3 oua adaugam orezul fiert,sare si piper dupa gust un pic de ulei si amestecam bine compozitia.

Luam o tava de chec o ungem cu ulei si pesmet,adaugam compozitia si bagam la cuptor pana se rumineste si la suprafata nu mai are zeama decat un pic de ulei.

Lasam sa se raceasca apoi o rasturnam pe o farfurie sau platou si o putem taia feli.

O putem servi cu salata pe gustul dumneavoastra.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cununita cu ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui trasi la tigaie in ulei de palmier