Culori in farfurie

de naomy in Mancaruri de legume, 27 Iul 2011 | 4237 vizualizari

 

Cand eram mica nu as fi mancat asa ceva pt nimic din lume,:) .., saraca mama :)dar azi am ales o varietate de legume si am adaugat si orezul deoarece este pe placul familiei.este ceva asemanator cu ce faceam mama doar ca mama ai spune ghiveci:)

 

INGREDIENTE

  • o canuta de orez(o ceasca de cafea )
  • 2-3 rosii
  • 2 cepe
  • o jumatate  dovlecel
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cartofi
  • 1 gogosar rosu
  • 2-3 frunze busuioc
  • un fir cimbru
  • o foaie dafin (mica
  • 5 boabe de piper
  • o lingura vegeta
  • sare dupa gust
  • 60 mil ulei de porumb
  • 1-2 cani apa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Culori in farfurie:

Se spala legumele bine si se toaca ,eu le-am facut la robot .

Punem la incins uleiul intr-o cratita potrivita si cand este cald punem  la calit  ceapa, morcovul si gogosarul apoi turnam apa si adaugam  orezul, condimentele si mirodenile .

Cand este pe jumatate fiert orezul punem si dovlecelul ,cartofii si rosiile care vin taiate felii mai grose si se mai lasa cateva minute apoi se serveste  cald sau rece ,dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Culori in farfurie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zarangollo