Cuiburi cu surprize

de violeta30 in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2019 | 2743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi fierti
  • 300 gr carne mici
  • 300 gr ciuperci
  • 2 linguri unt
  • 1 1/2 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 150 ml lapte
  • sare
  • piper
  • cascaval
  • o rosie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu surprize:

Taiem cartofii fierti felii si ii asezam intr-o tava de ceramica, peste care vom face chiftelute din carnea de mici, iar din cartofii ramasi vom face grilaje in jurul chiftelutelor de mici.

Intr-o cratita punem untul si apoi adaugam ciupercile felii, asezonam cu sare si lasam sa se inmoaie. Intr-un castron punem faina, smantana si laptele si le omogenizam, apoi le vom pune peste ciuperci amestecand continuu. Cand sunt gata punem peste grilajul de cartofi si presaram cascaval ras si cateva felii de rosii si introducem in cuptorul incins pana se gratineaza.

Se serveste ca atare alaturi de salata de varza sau muraturi.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu surprize" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor