Laptele se amesteca cu ouale si cu 80 de grame de zahar, se amesteca bine si se lasa un pic in asteptare, caramelizam 150 de grame de zahar intr-o tigaie cand observam ca este aproape gata si a prins acea culoare ca de chihlimbar(maron-roscat) adaugam si mierea si am sa va spun de ce, ulterior caramelul care ramane se poate reincalzi si putem sa punem suplimentar la servire.
Acest caramel pe care il facem va trebui pus pe fundul formelor iar deasupra vom aseza compozitia de lapte, oua si zahar si vom da la cuptor 40-45 de minute, verificam inainte a de scoate de la cuptor si le lasam sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, avem doua variante de servire, cu un cutit care nu are un varf foarte ascutit dezlipim crema din forma si o rasturnam incet pe farfurie daca se mai doreste caramel putem sa reancalzim si sa adaugam. A doua forma de servire este sa se manance crema din forma dar noi va trebui sa adaugam zahar brun deasupra si sa-l caramelizam cu lampa, se va forma o crusta crocanta deosebita, acum depinde de dumneavoastra cum doriti sa serviti. Simplu, rapid si te scoate din incurcatura.
Pofta Buna