Seamana muult cu cele de la KFC, dar nu sunt cele originale. Ale mele sunt (dupa cum zice Thomas) MFC :)). S-au mancaat ataaat de repede incat am apucat sa fac doar 2 poze,dintre care una stearsa. Acestea sunt printre ultimele bucati ramase (am apucat sa le fac poza repede pana restul au baut apa :)) ),restul le-am mancat cu cartofi pai si sos de maioneza (am amestecat maioneza cu un catel de usturoi si putin cimbru).
Spalam si taiem pieptul de pui in fasii mai lungi. Il punem 2-3 ore la frigider (sau cel mai bine peste noapte) in sosul pentru marinata: amestecam laptele,cubul knorr, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de usturoi granulat.
Trecem carnea prin cele trei boluri, in ordine:
1. faina + chilli + usturoi granulat
2. ouale+ boia+sare
3. fulgii de porumb
Prajim bucatile de carne in uleiul incins, apoi le scoatem intr-un bol cu servetel pentru a absorbi excesul de ulei. Pofta buna!