Crevetii-aia cu ochii mici si bulbucati

de Constelatialeu in Fructe de mare, 14 Noi 2019 | 2890 vizualizari

 

Ce iti este si cu crevetii astia, cand ii cumperi sunt gri si urati si dintr-o data se fac rozalii, dar tot nu sunt frumosi. Aici eu am contribuit mai putin, adica am pozat si i-am asezat pe farfurie- cica chestie din aia care se numeste ''plaitinge''.....Dora ( sora cea mica) le-a rup capatanile si i-a despuiat si-a tras frumos si de ''siret'' firul ala care nu trebuie sa-l lasi cand cureti crevetii, Leo, o dau pe goarna, daca mai statea mult pe langa noi ii manca pe toti asa cruzi cum erau....cam asta-i povestea astora cu ochii mici si bulbucati

 

INGREDIENTE

  • 1 kg creveti proaspeti
  • ulei de masline
  • lamaie optional
  • si-o tara de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crevetii-aia cu ochii mici si bulbucati:

Mai intai ii achizitionam de la piata cu peste (aia din Athena), apoi ii curatam ca la carte si ii prajim in ulei de masline, nu foarte mult ulei si nu prajiti foarte mult, doar parpaliti pe o parte si pe alta pana se fac rozalii. Se servesc cu zeama de lamaie sau fara, cum aveti pofta. Iar daca aveti pofta si nu aveti chef sa-i pregatiti va duceti la taverna de sub Acropole si ii savurati acolo.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crevetii-aia cu ochii mici si bulbucati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

simona72 1

19.11.2019, 22:50

Nu pot să cred! Cleme gătește creveți!! Băi, ce înseamnă să lipsesc de pe site măcar ai gustat? Sau doar sora a mâncat?

Merisor 1

22.11.2019, 09:00

Tu, Cleme, ce ambițioasă și încăpățânată ești )) Parcă îți explicaseră fetele cum e cu titlurile rețetelor, dar te încăpățânezi să faci în continuare ca tine Normal, doar ești leoaică )))
Hai, nu mai fi așa și ajută și tu bucatarașul să aibă și el succes cu rețetele tale, că așa ar fi frumos. Și noi avem avantaje de pe urma lui, de ce să nu ajutăm și noi traficul. ....
Sper să nu te superi prea tare pe mine, dar zău că nu te înțeleg de ce rețetele nu le tratezi serios. Rețetele sunt puntea de legătură dintre bucătăraș și exterior, ceea ce se întâmplă în rest pe site, este ograda noastră unde ne putem hlizi în voie și putem scrie ce vrem.
Ești veselia întruchipată de pe site, toată lumea recunoaște și chiar reușești să descrețești cele mai încruntate frunți, iar eu personal chiar îți mulțumesc pentru asta!
Dar încăpățânarea nu ți-o pot înțelege ))))
PS: Nu ai de ce să te superi pe mine, că la cât cârcotești tu, în special la rețete, mai au și alții dreptul la opinii și cârcoteli )
Asta e cu tentă de glumă, sper să înțelegi

Constelatialeu 1

22.11.2019, 11:11

Merisor n-am de ce sa ma supar, supararile creaza riduri inutile, fiecare isi apara punctul de vedere. Reteta asta vad ca e moderata si nu a fost schimbat titlu....si daca am pus un titlu mai haios nu vad cum nu tratez retetele serios, chiar nu-mi permit sa-mi bat joc de munca mea si sa scriu aberatii. Da, sunt incapatanata si daca deranjez atat de mult exista varianta sa-mi inchideti contul, e simplu ca buna ziua. Bag de seama ca am devenit o persoana foarte incomoda.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si autentica de orez cu creveti, legume si usturoi