Ce iti este si cu crevetii astia, cand ii cumperi sunt gri si urati si dintr-o data se fac rozalii, dar tot nu sunt frumosi. Aici eu am contribuit mai putin, adica am pozat si i-am asezat pe farfurie- cica chestie din aia care se numeste ''plaitinge''.....Dora ( sora cea mica) le-a rup capatanile si i-a despuiat si-a tras frumos si de ''siret'' firul ala care nu trebuie sa-l lasi cand cureti crevetii, Leo, o dau pe goarna, daca mai statea mult pe langa noi ii manca pe toti asa cruzi cum erau....cam asta-i povestea astora cu ochii mici si bulbucati
Mai intai ii achizitionam de la piata cu peste (aia din Athena), apoi ii curatam ca la carte si ii prajim in ulei de masline, nu foarte mult ulei si nu prajiti foarte mult, doar parpaliti pe o parte si pe alta pana se fac rozalii. Se servesc cu zeama de lamaie sau fara, cum aveti pofta. Iar daca aveti pofta si nu aveti chef sa-i pregatiti va duceti la taverna de sub Acropole si ii savurati acolo.