Creveti picanti in sos de portocale

de RoXx in Peste, 30 Noi 2013 | 6691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. creveti decorticati
  • 2 cepe verzi mici sau una mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 portocala mare
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita sos piri piri
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • sare
  • piper
  • 1 lingura rasa faina
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti picanti in sos de portocale:

Crevetii se spala si se verifica daca sunt curatati bine.Ceapa verde se toaca rondele.Usturoiul se toaca marunt.Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul ,ceapa verde,usturoiul ,pudra de ghimbir,si coaja rasa de la portocala. Se soteaza 2-3 minute dupa care se adauga si crevetii.Sucul de la portocala se amesteca cu sosul de soia,sosul piri piri si faina.Se adauga totul in tigaie peste creveti ,se asezoneaza si se mai lasa cca 5 minute pana ce sosul este bine legat.Se servesc imediat alaturi de o garnitura de orez .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti picanti in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste umplut cu creveti