Creveti picanti in sos de portocale

de RoXx in Peste, 30 Noi 2013 | 6756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. creveti decorticati
  • 2 cepe verzi mici sau una mare
  • 3 catei de usturoi
  • 1 portocala mare
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingurita sos piri piri
  • 1 lingurita rasa pudra de ghimbir
  • sare
  • piper
  • 1 lingura rasa faina
  • 2 linguri ulei floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti picanti in sos de portocale:

Crevetii se spala si se verifica daca sunt curatati bine.Ceapa verde se toaca rondele.Usturoiul se toaca marunt.Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul ,ceapa verde,usturoiul ,pudra de ghimbir,si coaja rasa de la portocala. Se soteaza 2-3 minute dupa care se adauga si crevetii.Sucul de la portocala se amesteca cu sosul de soia,sosul piri piri si faina.Se adauga totul in tigaie peste creveti ,se asezoneaza si se mai lasa cca 5 minute pana ce sosul este bine legat.Se servesc imediat alaturi de o garnitura de orez .

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti picanti in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Video reteta: Creveti cu orez si ciuperci shiitake