Creveti pane

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2016 | 5401 vizualizari

 

Simplu, repede si delicios .... si tot mai bun este cand este facut de casa:)



Am folosit creveti proaspeti si frumosi cumpărati deja fierti la pescarie.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/10/creveti-pane.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g creveți rozi fierti
  • Marinada:
  • 1 lingurita plina de faina,
  • 2 lingurite de amidon de porumb- Maïzena,
  • 1 lingurita rasa de sare,
  • 1 albus de ou
  • 1 galbenus de ou
  • faina, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti pane:

Curatam creveții.

Intr-un castron puneti crevetii si toate ingredientele de la marinada.

Amestecati si rezervati la rece cel putin 30 de minute.

Dupa acest timp adaugati galbenusul de ou si amestecati.

Intr-un wok/tigaie puneti cateva linguri de ulei la-ncalzit.

Dati fiecare crevete prin faina si puneti-le la prajit.

Rumeniti-le pe fiecare parte (cca 4 minute) si le scoateti pe hartie absorbanta.

Serviti-i simpli ca aperitiv sau ca mancare acompaniati de orez alb sau taietei chinezesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti pane