Creveti cu usturoi

de Alinutza80 in Peste, 19 Mar 2012 | 4559 vizualizari

 

Imi pare rau ca nu am facut poze dupa ce i-am terminat, dar nu am mai apucat.

 

INGREDIENTE

  • 1kg creveti
  • 1 capatana de usturoi
  • 1/2 pachet unt pentru prajit
  • patrunjel uscat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu usturoi:

Intr-o tigaie se pune untul la topit. Crevetii se tamponeaza cu un prosop de bucatarie sa nu mai aiba apa, apoi se pun in tigaie cand untul este incins. Se prajesc pe ambele parti. Apoi se adauga ustoroiul tocat si se mai calesc putin impreuna. Se adauga patrunjelul si sare dupa gust, apoi se pune un pahar de apa si se lasa putin sa se inabuse.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (14)

Alinutza80 1

23.03.2012, 18:17

Multumesc

Bya Ralu 1

26.03.2012, 15:06

tare buni

Alinutza80 1

26.03.2012, 15:46

Imi pare bine ca va place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti cu usturoi