Morun la tava

de mihaelar63 in Peste, 16 Dec 2014 | 21057 vizualizari

 

Morunul un soi de peste foarteeee urat , dar pe cat de urat , atat de gustos . Daca-l intalniti sa nu va descurajati si sa-l ademeniti in tava voastra :D

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg inele de morun
  • 500 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingurita boia rosie de ardei
  • 1 lingurita pudra de ghimbir
  • 8 catei usturoi
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Morun la tava:

Pestele se spala si  se condimenteaza cu sare , ghimbir si boia .

Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu ulei de masline .

Rosiile se spala.

In mijlocul fiecaruia inel de morun se pune cate o rosioara .

Cateii de usturoi  se curata si se pun in tava printre bucatile de peste .

Dati tava la cuptor 30 minute pana cand pestele se rumeneste .

La sfarsit cu o lingura redistribuiti deasupra  uleiul scurs [ pentru aspect ].

Serviti cu mult patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Sfat pentru tinerele gospodine : Lasati sotul sa curete pestele :D

2

La peste merge bine un vin alb demi-sec .

Daca ti-a placut reteta noastra "Morun la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

Teo 1

06.01.2015, 20:52

Daca pestele a fost urat,cu asa decor,tocmai bun de mancat...!

Panacris 1

18.08.2015, 08:53

Rahela Velicu 1

02.11.2016, 19:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de hering afumat