Mi-a facut pofta ieri Bunica... :)
Spalati crevetii si puneti-i intr-un bol, impreuna cu usturoi tocat, sare, putin busuioc si o lingura de ulei de masline.
Puneti pastele la fiert pentru cateva minute.
Puneti un strop de ulei de masline la incins intr-o tigaie si adaugati ghimbirul tocat si apoi crevetii din bol, impreuna cu condimentele. Amestecati si lasati doar cateva minute pe foc, pentru ca se patrund destul de repede.
Adaugati sos de soia si sos dulce-iute, mai amestecati putin pana se omogenizeaza si se patrund crevetii de arome si stropiti cu cele doua linguri de coniac. O nebunie, nu alta!
Strecurati pastele noodles, stropiti cu putin ulei si amestecati pentru a nu se lipi unele de altele.
Asezati frumos noodles pe o farfurie, iar deasupra puneti crevetii impreuna cu sosul din tigaie.
Pofta buna!