Zmeura proaspata in octombrie = I'm in heaven. Si acum urmeaza dilema: tarta am facut, inghetata am facut, tort am facut, ce sa mai gatesc din ea? Cum in timpul saptamanii timpul a inceput sa se contracte din ce in ce mai mult, trebuie neaparat sa fie si rapida. rrrrrrrrrr (astea sunt rotitele creierului meu care se invart). Gata, am gasit! O crema de zmeura e exact ce-mi trebuie.
Amesteca gelatina cu laptele si las-o sa se hidrateze
400 g de zmeura fa-le piure cu blenderul, apoi da-le printr-o sita deasa, ca sa scoti samburii. Incalzeste sucul de zmeura pana aproape de fierbere. Inchide focul, adauga gelatina cu lapte si amesteca bine sa se omogenizeze gelatina.
Pune zaharul pudra si amesteca bine pana se topeste.
Adauga smantana si amesteca bine. Adauga restul de zmeura si amesteca usor.
Pune crema de zmeura in pahare de servire unica si pune totul la frigider pana a doua zi.