Un desert deosebit de bun!
Se pun cele 4 linguri de zahar in oala Multicooker si se selecteaza functia Fry. Cand s-a topit (fara sa se innegreasca), il intindem uniform pe peretii si pe fundul oalei, lasandu-se la racit pana acesta crapa.
Intre timp batem bine ouale cu zaharul, adaugam laptele, stafidele si esenta de vanilie.
Punem compozitia in Multicooker, selectam functia Bake, 150 de grade, 20 minute.
Se poate servi cald si rece de la frigider!
{Reteta a fost inspirata de la utilizatorul bylaura, "Crema de zahar ars" si adaptata la aparatul Phillips Multicooker}
1
Eu am folosit pentru crema zahar BRUT (NU BRUN) care nu indulceste asa de tare si din cauza asta a iesit o culoare putin mai diferita fata de ce stim a fi "normal''.
2
N-am fost pe faza cand aparatul a terminat de gatit si l-am mai lasat vreo 20 de minute inanuntru. De preferinta se scoate imediat ce si-a terminat timpul.