Crema de conopida

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2015 | 10213 vizualizari

 

E foarte simplu de facut si totodata foarte gustoasa. O puteti manca pe paine proaspata sau servi pe bucatele de paine prajita sau tartine .

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida
  • sare
  • 1 catel de usturoi, putina ceapa
  • 2 linguri de maioneza
  • o lingura smantana grasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de conopida:

Conopida se desface buchetele si o punem la fiert in apa cu sare. Cand s-a inmuiat strecuram apa si pasam totul cu blenderul vertical, pana devine o pasta. Lasam deoparte sa se raceasca.

Cand e rece amestecam cu 2 linguri de maioneza amestecata cu o lingura de smantana grasa. Apoi gustam de sare si razuim putina ceapa si 1 catel de usturoi. 

 Servim cu paine sau cu toasturi prajite, dupa preferinte. este o salata foarte usoara si gustoasa , mai ales cu rosii sau alte salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

daniastefania 1

26.03.2015, 18:33

Ce mult imi place! E grozava!

mena29 1

26.03.2015, 18:59

tarasmariana 1

28.03.2015, 08:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de conopida