Creier pane

de Bunica in Porc, 3 Aug 2011 | 4398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. creier
  • 2 oua
  • faina
  • sare, piper
  • ulei de masline pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Se lasa creierul intr-un castron cu apa rece 20-30 minute pentru ase curata de sange.

Se pune o cratita cu apa la fiert si cand clocoteste se adauga putina sare si creierul. Se lasa pe foc 10 minute , apoi se varsa intr-o strecuratoare si se lasa la scurs si racit. Cand este rece, se taie in doua fiecare lob. se condimenteaza .Fiecare bucata se da prin faina, apoi prin ou si se prajeste pe ambele parti.

Am servit cu salata de ardei copt.

TIPS-URI

1

Se lasa la prajit cat sa se rumeneasca oul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:03

oh ce mult imi place iar am venit tarziu

cristeena20 1

24.07.2012, 12:51

Mi-am amintit de copilarie..tatal meu obisnuia sa faca creier pane...imi amintesc ca era ff bun...Daca reusesc sa gasesc aici asa ceva..cu siguranta voi incerca!!!mi-ai facut poftaaaa

Bunica 1

24.07.2012, 14:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele ultra-rapide