Creier pane

de Bunica in Porc, 3 Aug 2011 | 4969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. creier
  • 2 oua
  • faina
  • sare, piper
  • ulei de masline pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Se lasa creierul intr-un castron cu apa rece 20-30 minute pentru ase curata de sange.

Se pune o cratita cu apa la fiert si cand clocoteste se adauga putina sare si creierul. Se lasa pe foc 10 minute , apoi se varsa intr-o strecuratoare si se lasa la scurs si racit. Cand este rece, se taie in doua fiecare lob. se condimenteaza .Fiecare bucata se da prin faina, apoi prin ou si se prajeste pe ambele parti.

Am servit cu salata de ardei copt.

TIPS-URI

1

Se lasa la prajit cat sa se rumeneasca oul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:03

oh ce mult imi place iar am venit tarziu

cristeena20 1

24.07.2012, 12:51

Mi-am amintit de copilarie..tatal meu obisnuia sa faca creier pane...imi amintesc ca era ff bun...Daca reusesc sa gasesc aici asa ceva..cu siguranta voi incerca!!!mi-ai facut poftaaaa

Bunica 1

24.07.2012, 14:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor