Crap umplut

de ianculubita in Crap / Caras, 29 Noi 2011 | 7186 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1crap mare(2-3kg)
  • 1cutie ciuperci
  • 1cana miez de nuca taiat la cutit
  • 2felii de paine
  • 1ceapa
  • 1cana vin alb
  • 1cutie rosii cubulete
  • 1cana supa
  • 1ceasca ulei de masline
  • 1lamaie
  • 1portocala
  • condimente pentru peste
  • marar,patrunjel
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap umplut:

Pestele curatat de solzi, intestine, urechi, spalat bine prin interior, uscat cu un prosop de bucatarie, condimentat cu generozitate, este lasat deoparte; Intr-un vas cu putin ulei incins, se caleste ceapa tocata marunt, ciupercile, nuca, se condimenteaza, se adauga painea inmuiata in apa, stoarsa si faramitata, iar la urma verdeata tocata marunt; Totul se amesteca bine si se umple burta crapului, se pun scobitori apoi se pune in tava pe rondele de lamaie si portocala stropite cu ulei; Pe langa peste se pun rosiile, supa apoi se da la cuptor 20 minute; Se scoate, se adauga vinul, se mai tine 10-15 minute, apoi se scoate si se serveste cu cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

30.11.2011, 00:14

Sa stii ca pot manaca peste zile in sir , nu ma supar de-mi dai si crap

Lau 1

30.11.2011, 10:15

place

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:55

buuuuun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap umplut cu orez