Crap la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Crap / Caras, 14 Feb 2014 | 8873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crap
  • 300 g cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • condimente: sare, busuioc si maghiran dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Curatam pestele, il taiem in felii si il asezam intr-o tava de cuptor.

Adaugam cartofii cuburi si ceapa julien, cateii de usturoi si condimentele.

Stropim totul cu ulei si dam tava la cuptor pana ce cartofii sunt bine patrunsi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap pe pat de zacusca, la cuptor