Crap la cuptor

de nilgun in Crap / Caras, 15 Iul 2013 | 5723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare de crap
  • 4 cartofi
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • tarhon
  • 1 ceapa
  • zeama de lamaie
  • rozmarin
  • praf
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Prima data am taiat bucata de crap in bucatele mai mici si le-am pus intr-o cratita. Am turnat un pic ulei de masline peste, am pus sare, piper, zeama de lamaie si tarhon. Am lasat asa cam 20 de minute la frigider pana am pregatit legumele.

Intr-un vas yena, am pus pe rans carofii curatati de coaja si taiati rondele, ceapa taiata solzisori, rosii taiate cubulete si ardei tatati julienne. Cate 2 straturi din fiecare pe care le-am asezonat cu sare, piper, rozmarin. Peste am pus pestele si am introdus in cuptor la foc mediu pana ce s-a facut,

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap en papillote cu lamaie si pin