Crap la cuptor

de nilgun in Crap / Caras, 15 Iul 2013 | 5724 vizualizari

COMENTARII (16)

Angelina_Elena 1

15.07.2013, 11:53

Ce bun trebuie sa fie!

portiadelumina 1

15.07.2013, 11:57

Îmi place tare mult crapul, indiferent cum e gătit (borş, fript, la cuptor, saramură....). Super!

nilgun 1

15.07.2013, 12:00

multumesc

Bya Ralu 1

15.07.2013, 12:02

bun bun

nilgun 1

15.07.2013, 12:04

multumesc

Bunica 1

15.07.2013, 12:07

Pesteeeeeeeee!Ce bun!

nilgun 1

15.07.2013, 12:09

multumesc buni

papabundetot 1

15.07.2013, 12:24

bun!!!!!!!!!!!!!!!!

MotanLaOale 1

15.07.2013, 12:26

nilgun 1

15.07.2013, 12:30

multumesc

Corinuta 1

15.07.2013, 12:31

mirela0911 1

15.07.2013, 13:05

bun

jolygina 1

15.07.2013, 13:40

vreau si de aici o portie

alilianaa 1

15.07.2013, 13:41

foarte bun si sanatos!

Sim0na 1

15.07.2013, 16:14

delicios!

nilgun 1

17.07.2013, 10:34

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor pe pat de legume