Crap in crusta la cuptor

de mihaelar63 in Crap / Caras, 11 Ian 2011 | 8343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crap
  • pt  marinata :
  • 2 linguri ulei masline  ,
  • 2 linguri sos de soia ,
  • 2 linguri sos Worchester  , 
  • 2 linguri zeama de lamaie , 
  • 1 lingura cimbru  verde tocat ,  
  • sare ,
  • piper  ,
  • boia
  • In plus:
  • 100 gr faina malai
  • 100 gr pesmet 
  • salata verde
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in crusta la cuptor:

Pestele se curata , se spala si se portioneaza rondele .

Se amesteca ingredientele pt. marinata .

Crapul se  pune in sosul pt . marinata la rece 2-3 ore.

Rondelele se tavalesc prin pesmet amestecat cu faina de malai.

Se coc la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt  aprox. 20 min.

Serviti  crapul crocant cald  decorat cu salata verde si ardei iute .

TIPS-URI

1

daca doriti merge bine cu mujdei de usturoi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in crusta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap prajit