File de Novac cu ceapa, ardei si rosii

de Panacris in Crap / Caras, 22 Iul 2012 | 6843 vizualizari

 

Dupa cum ati remarcat vedetele zilei au fost ceapa, ardeii colorati si rosiile. O combinatie buna si pentru fileul de peste. Multumesc Laly, ptr. inspiratie. Novacul este un peste inrudit cu crapul!

 

INGREDIENTE

  • file de Novac 500g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei gras colorati 2 bucati.
  • rosii 4 bucati.
  • sare iodata,
  • rozmarin,
  • piper proaspat macinat,
  • ulei de masline 50 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de Novac cu ceapa, ardei si rosii:

Pestele se asezoneaza de  sare, piper si rozmarin, se pune la rece cca. 10 minute. Intre timp ceapa si ardeii, se curata, se taie julien si se pun la dinstuit in putin ulei si apa. Rosiile se spala si se taie felii. Pestele se aseaza intr/un vas termorezistent, se stropeste cu putin ulei de masline si se pune la cuptor, la foc rapid, cca. 15 minute. Se scoate pestele din vas, se pune pe fundul vasului un star de ceapa cu ardei, cateva felii de rosii, se adauga pestele, care se acopera cu un nou strat de ceapa, ardei si rosii. Se pune din nou la cuptor, descoperit cca. 15 minute la foc puternic. Se serveste simplu sau cu garnitura de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "File de Novac cu ceapa, ardei si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crap prajit, marinat in lapte