Crap la cuptor

de Irina in Crap / Caras, 28 Apr 2009 | 12136 vizualizari

 

Duminica a fost al meu sot iar la pescuit! In Piata Moghioros, desigur...Asa ii place lui sa spuna!
A venit cu doi crapi frumosi pe care i-am aruncat direct in tava. Mai frumos a fost ca nici nu a trebuit sa pregatesc eu pestele ci...musafirii! Sa va mai spun ce delicios a fost? Ne-am lins pe degete.

Mie nu mi-a mai ramas altceva de facut decat sa va povestesc si voua:

 

INGREDIENTE

  • 2 crapi
  • 2 cepe
  • 2 ardei capia
  • ardei iute
  • cateva rosii
  • usturoi
  • cateva frunze de dafin
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Am crestat crapii si i-am asezat in tava. Am pus deasupra ceapa taiata, usturoiul, ardeii capia, ardeiul iute, foile de dafin si rondele de rosii. In plus am mai adaugat fasii de ardei copt. Am presarat verdeata pe deasupra, am stropit cu ulei, vin alb demisec, dupa care am pus tava in cuptorul incins deja cam o ora si jumatate. 

Am lasat pestele pana s-a patruns bine, verificand din cand in cand si stropindu-l cu zeama din tava.

Iata ce a iesit:

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

12.05.2009, 18:19

waw...vreau si eu....arata fantastic...eu sunt inebunita dupa peste insa acasa la mine sotul nu prea bate cu el...asa ca fac foarte rar

mihaelar63 1

27.01.2010, 12:36

daca vad peste si rosu..... ce ai tu acolo nu mai are nici o sansa sa fie mancat de altcineva .

Irina 1

03.02.2010, 22:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu orez si plante aromatice.