Cozonaci si pasca a la Piatra Neamt

de Gusti in Dulciuri, 28 Apr 2009 | 14576 vizualizari

COMENTARII (9)

elena1988 1

16.03.2011, 11:50

arata foarte bine

aziz 1

24.03.2011, 10:16

ah boss parca mi-ai povesti de familia mea Saptamana Mare este minunata atit de meticulos pregatit totul pt marea sarbatoare pascala

xiusha 1

02.01.2012, 14:18

stiu si eu ce gust are.. socrul meu imi face personal pt mine ori de cate ori merg la el... foarte dragut din partea lui dar si foarte gustos... o adevarata minune de reteta ... trebuie sa incerc si eu!!!

Cris2711 1

23.12.2012, 16:29

minunata reteta,am indraznit cu sotiorul meu sa ii preparam,au iesit foarte fainicat sunt de buni,am sa scriu mai tarziu,acum sunt inca calzi in tava

Aurelia 07_07 1

23.12.2012, 16:38

La favorite cu reteta si o sa incerc de Anul Nou ca acum nu mai este timp Ce pot sa doresc este pofta buna si sarbatori fericite

AnyCostescu 1

07.02.2013, 15:11

jolygina 1

01.05.2013, 15:27

cam asa il fac si eu ,dar eu nu pun smantana ,imi place si ideea aceasta o sa incerc si eu

Lau 1

01.05.2013, 15:55

delicios

Rahela Velicu 1

19.02.2018, 16:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ileana