mi-au iesit 4 cozonaci.ingredientele sa fie la temperatura camerei
i-am facut cu multa crema,am o problema daca nu au multa crema,
Eu am pus faina intr-un lighean am facut gaura in mijloc si am adaugat ouale,margarina,drojdia,sarea,2 linguri de zahar,2 linguri apa calduta si amestecam. Acoperim si lasam 15 min .
Dupa ce face basici se adauga restul ingredientelor si se framanta. la final se framanta cu 200 ml ulei.
Se framanta pana nu se mai lipeste de lighean,(eu am framantat 40 min,ma dureau mainile,cu cat framnti mai mult cu atat iese mai bun cozonacul)
Se acopera si se lasa o ora la dospit
Se dau biscuiti prin masina de tocat,se macina si nuca,se amesteca,se adauga cacao,zaharul,esenta de rom,stafidele si se inmoie cu laptele.
Se intinde o foaie dreptunghi si se unge cu crema de cacao,se ruleaza.
Se intinde inca o foaie si se procedeaza la fel,
Se ruleaza amandoua si se aseaza in tava unsa, se unge cu oul batut cu un pic de zahar,se da la cuptor o ora la foc mic
Cand se scoate din tava se lasa pe o parte pentru a nu se lasa, se unge cu ulei si se acopera cu un prosop,