Biscuiti cu ghimbir si migdale

de jolygina in Dulciuri, 3 Mai 2016 | 2822 vizualizari

 

Bune la cafeluta 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de unt
  • 1 cana de zahar
  • 2 oau
  • o radacina mica de ghimbir
  • 150 g fulgi de migdale
  • un paraf de copt
  • 2 linguri de cacao
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ghimbir si migdale:

Amestecam zaharul cu untul apoi adaugam treptat cate un ou intreg. Cand totul s-a incorporat bine adaugam praful de copt si radacina de ghimbir rasa si migdalele. Le incorporam bine iar apoi impartim cantitatea in 2 parti egale, una o lasam asa apoi in cealata punem cacao.

Cand sunt amestecate bine adaugam faina la fiecare in parte pana obtinem o coca ca sa o putem modela. Punem coca la firgidet timp de 30 min apoi facem doua foi si le asezam una peste alta astfel incat sa fie indentice ca grosime si dimensiune 

Rulam cele 2 foi si le mai introducem asa rulate la firgider timp de 30 min. Intre timp aprindem cuptorul si il lasam sa se incalzeasca. Scoatem foile rulate si le taiem in feli subtiri apoi le punem intr-o tava la cuptor timp de 25 min.

Le lasam sa se raceasca pe un gratarel si apoi sunt numai bune de mancat la un capucino sau la cafeluta diminieata

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ghimbir si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci