Bune la cafeluta
Amestecam zaharul cu untul apoi adaugam treptat cate un ou intreg. Cand totul s-a incorporat bine adaugam praful de copt si radacina de ghimbir rasa si migdalele. Le incorporam bine iar apoi impartim cantitatea in 2 parti egale, una o lasam asa apoi in cealata punem cacao.
Cand sunt amestecate bine adaugam faina la fiecare in parte pana obtinem o coca ca sa o putem modela. Punem coca la firgidet timp de 30 min apoi facem doua foi si le asezam una peste alta astfel incat sa fie indentice ca grosime si dimensiune
Rulam cele 2 foi si le mai introducem asa rulate la firgider timp de 30 min. Intre timp aprindem cuptorul si il lasam sa se incalzeasca. Scoatem foile rulate si le taiem in feli subtiri apoi le punem intr-o tava la cuptor timp de 25 min.
Le lasam sa se raceasca pe un gratarel si apoi sunt numai bune de mancat la un capucino sau la cafeluta diminieata