Covrigei

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 32708 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 300 g untura
  • 3 oua intregi
  • drojdie cat o nuca (sau un pliculet)
  • 4 linguri de smantana
  • 1 lingurita de sare
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou batut ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei:

Se framanta bine faina cu untura, se adauga sarea, ouale si drojdia si se face o maia. Se intinde o foaie de aprox. jumatate de cm si se taie cu forma covrigeii.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se pune intr-o tava hartie de copt, se aseaza covrigeii si se ung cu ou, iar deasupra se presara cascaval ras.

Se dau la cuptor si se coc aprox. 20 de minute pana capata o culoare auriu-maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu marar