Cous - cous cu mere - de post (fără ulei)

de DinDragostePentruGatit in Dulciuri, 4 Apr 2012 | 4358 vizualizari

 

Nu-i nimic spectaculos, e doar o idee pentru un dulce de post ce se prepară aproape singur! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cană cous - cous;
  • 5 mere verzi;
  • 5 lg zahăr;
  • 2 pliculețe zahăr vanilat;
  • un vârf lgț scorțișoară;
  • 1 lg apă de flori de portocal (opțional);
  • 2-3 lg ulei de floarea soarelui (opțional);
  • sare.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous - cous cu mere - de post (fără ulei):

Se spală, se decojesc merele și se taie cuburi. 

Se călesc împreună cu zahărul, esența și scorțișoara.

Se adaugă măsura de cous - cous, 2 + 1/2 măsuri apă caldă, sare, se fierbe totul circa 3 minute și se acoperă cu un capac.

Se poate adăuga și 2-3 linguri ulei de floarea soarelui, pentru un gust mai bun.

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous - cous cu mere - de post (fără ulei)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornuri fragede (de post)