Cous - cous cu mere - de post (fără ulei)

de DinDragostePentruGatit in Dulciuri, 4 Apr 2012 | 4360 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

04.04.2012, 21:59

Lau 1

04.04.2012, 22:05

bun

diaconta 1

04.04.2012, 22:14

chiar nu ma gandeam la cous cous pentru un "dulce" dar vad ca ti-a iesit ceva foarte bun

Bya Ralu 1

04.04.2012, 22:15

interesant

DinDragostePentruGatit 1

04.04.2012, 22:25

Chestii din astea imi ies cand vreau ceva si n-am din ce .

diaconta 1

04.04.2012, 22:33

Asta e important

oana_pisicutza16 1

04.04.2012, 23:00

chiar foarte bun

iry-gabriela 1

05.04.2012, 05:31

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:21

ffffffffff bun

deyutzky 1

05.04.2012, 14:57

cred ca-i tare bun

DinDragostePentruGatit 1

05.04.2012, 15:08

In post, orice-i bun!

Sim0na 1

05.04.2012, 22:05

interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu visine si nuca