Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 1 Mar 2017 | 3612 vizualizari

 

E bun cioroiul asta, mai ales cand ai chef de vizite...:))))))

 

INGREDIENTE

  • cca 850 g cotlet de porc fara os
  • condimente Kotany
  • sare
  • 1 capatana usturoi
  • cca 100 ml ulei
  • 300 ml amestec rosii cu ardei
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot:

Crestam bucata de cotlet, presaram putina sare.  Punem 50 ml ulei intr-o tigaie, lasam sa se incinga si rumenim cotletul pe o parte si pe alta. Scoatem cotletul rumenit, presaram condimente peste el, apoi punem cateii de usturoi in crestaturi.

Punem 50 ml ulei in vasul slow cooker-ului  Crock-Pot 2.4 l, asezam cotletul condimentat si impanat, adaugam 1/2 pahar cu apa, punem capacul si setam aparatul la functia higt pentru 3 ore ( sau cat stai in vizita )......Dupa 3 ore, turnam amestecul de rosii cu ardei si bagam vasul aparatului in cuptor, pentru 30 min. sa se rumeneasca putin. Se poate servi cu orice fel de garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet impanat la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L