Se ia bucata de cotlet si daca nu este curatata se va curata carnea de pe os sa il facem cat mai interesant de prezentat. Dupa aceea intr-o tigaie fara ulei punem fisticul si il lasam un pic sa se prajeasca, dupa care il punem intr-un prosop si il frecam bine cat sa se ia coaja si sa ramana culoarea verde a fisticului. Dupa aceasta se va rasni sau se va zdrobi la mojar, dupa aceasta operatiune amestecam fisticul cu branza de capra si daca mai trebuie sare adaugam de asemeni adaugam si piper si sigilam bucatile de carne cu frunze de spanac pentru a putea praji cotletele la tigaie sa nu iasa compozitia.
Le prajim cate doua minute pe fiecare parte dupa care le scoatem si le lasam in asteptare. In acest timp punem apa la fiert si adaugam cartoful dulce, il lasam sa fiarba, incercand din cand in cand cu o scobitoare ,cand va fi gata scobitoarea va patrunde foarte usor, mai usor decat la cartofii normali.
In acest timp, punem un cubulet de unt si tragem la tigaie sparanghelul cateva minute.
Cartoful dupa ce este fiert se curata si se va taia in rondele dupa care se va trage la tigaie pe ambele parti cateva secunde.
Facem un pat de legume(morcovi, dovlecei) si dam cuptor cotletele de miel pentru 20-25 de minute.
Dupa care le scoatem si le aranjam ca in imaginile alaturate.
Facem si 3-4 chipsuri de pastarnac, pregatim si un dressing din verdeturi cu ulei de masline si un pic de zeama de lamaie.
Pofta Buna